Lopatka Extol Premium


Nože na přežití, pily na dřevo, krumpáče a sekery na obranu a další harampádí.

Příspěvky: 11

Registrován: pát 31. srp 2012 21:25:31

Příspěvek pát 31. srp 2012 22:10:05

Lopatka Extol Premium

Dobrý den, chtěl bych se pochlubit lopatkou kterou jsem si nedávno pořídil. Je to lopatka od extol premium. Je to dobrá firma na výrobu nožů sekyrek a takových věcí
dělají tam myslím také zahradní nástroje :) .. Přišel jsem na to v jednom katalogu co měl strýc tak jsem se jel optat... Bohužel myslím má firma obchod jenom v Ústí nad Labem .. ten nůž co jsem si objednával je velmi kvalitní mám ho dva roky a brousil jsem ho jenom jednou :) a je pořád ostrý :) ...A teď k lopatce :) Lopatka je celá z kovu. Jak vidíte na fotkách tak lopatka má hodně ale opravdu hodně funkcí !! Je tam pilka, kompas, tři druhy klíčů, otvírák na pivo, ploška k zatloukání hřebíků a v rukojeti je uschovný pytlík skoro poslední záchrany je tam : Malý skládací kobercový nůž, Dva háčky na ryby, Vlasec, 4 sirky, Škrtátko zatavené v igelitu a dva hřebíky. Celé je to vodotěsně ukrytéé :) Test jsem dělal jenom v dešti a neproteklo nic a zátěžový test jsem taky dělal také a lopatka se nekejve nekřiví ani nějak neskřípe. Dá se snadno vyčistit což je také výhoda :) Ještě se omlouvám za kvalitu fotek :( fotil jsem to na notebooku bohužel .... Snad se vám to bude líbit :)
Přílohy
Bushcraft d.jpg
Omlouvám se za špatnou kvalitu fotek :(
Bushcraft d.jpg (41.08 KiB) Zobrazeno 3759 krát

Příspěvky: 2

Registrován: pon 20. srp 2012 11:34:21

Příspěvek pon 03. zář 2012 16:02:51

Re: Lopatka Extol Premium

Já osobně ondlívám jen slyším Extol měl jsem od nich nějaký mářadí a přískušenstvi (pájku 2x shořela,cín se kterým nejde pájet, sponky do sponkovačky ty zase sou každá jiná a sekaj se,celkově náředí to není ocel ,ale bláto atd) já v tu značku absolutně nevěříd takže podle mýho máš štěstí na dobrej kus. Jediný co u tý značky oceňuju je že hned vrací peníze :D Je to jen můj názor takže se mnou můžete klidně nesouhlasit.

Příspěvky: 11

Registrován: pát 31. srp 2012 21:25:31

Příspěvek stř 05. zář 2012 18:27:52

Re: Lopatka Extol Premium

Jak o tom tak mluvíš tak musím mít štěstí aji na ten nůž mám takovou malinkou mačetu a ta je taky jako beton tvrdá ani jednou se nechejbla z rukojeti a ani se neskřivila :) Jinak ta lopatka je celkem dobrá no když jsem ji zaril celou do tvrdé hlíny a jako kdyby páčil tak se nějak nic nestalo takže opravdu štěstí :D A nářadí jsem od toho nikdy neměl :D takže nevím Jinak aspoň díky za názor :)

Zpět na Nože a nástroje

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO