Uvareni x peceni
Napsal: pon 25. črc 2011 20:00:03
Tak jsem zas premyslel co je pro cloveka lepsi. Jit a maso uvarit v nadobe ve vode nad ohnem a nebo maso napichnout na klacet a nad ohnem opekat?
Podle mne varene maso je stravitelnejsi. Je lepsi jistota,ze paraziti a bakterie zemrou. Tuk z masa zustane v nadobe.
S bylinkami a plody si muzu udelat chutnou omacku.
U peceni vim jen,ze asi bude chutnejsi to maso.
Nad timto problemem jsem se zacal zajimat,kdyz jsem premyslel jak budu delat doma(v panelaku) ryby. Koupil jsem si kousky Pangasius a napadlo mne uvarit ve vode. Kupodivu to bylo lepsi nez smazene(beru,ze smazit moc neumim:D).
Pokud vite dalsi vyhody a nevyhody uvareni x peceni,tak napiste.dik
Podle mne varene maso je stravitelnejsi. Je lepsi jistota,ze paraziti a bakterie zemrou. Tuk z masa zustane v nadobe.
S bylinkami a plody si muzu udelat chutnou omacku.
U peceni vim jen,ze asi bude chutnejsi to maso.
Nad timto problemem jsem se zacal zajimat,kdyz jsem premyslel jak budu delat doma(v panelaku) ryby. Koupil jsem si kousky Pangasius a napadlo mne uvarit ve vode. Kupodivu to bylo lepsi nez smazene(beru,ze smazit moc neumim:D).
Pokud vite dalsi vyhody a nevyhody uvareni x peceni,tak napiste.dik