Re: Jídlo na cestách
Napsal: pát 10. čer 2011 21:06:25
To plati u vseho(kure,jatra,...) a je jedno jak silne maso bude? Staci,kdyz necham varit 10 minut a tak se zbavim vsech parazitu atd, i kdyz bude treba u prostred stehna tect krev a bude tam pekne syrove?[/quote]
používáš tenké plátky....nemůžeš sušit celé prase
maso by mělo vypadat jako nudličky na guláš....tvar zhruba jako hranolky do trouby atd....
nemůžeš sušit celé kuře nebo kusy stehna....
a pokud by jsi chtel sušit větší kusy....musel by jsi je několik hodin udit v komíně a to jsme už jinde a nejedná se o jídlo na cesty ale o domácí klobásy,uzené koleno a pod
používáš tenké plátky....nemůžeš sušit celé prase
maso by mělo vypadat jako nudličky na guláš....tvar zhruba jako hranolky do trouby atd....
nemůžeš sušit celé kuře nebo kusy stehna....
a pokud by jsi chtel sušit větší kusy....musel by jsi je několik hodin udit v komíně a to jsme už jinde a nejedná se o jídlo na cesty ale o domácí klobásy,uzené koleno a pod